Chat with us,powered by LiveChat

Levering

De prijzen van onze producten zijn inclusief BTW en op basis van zelf afhalen en terugbrengen. 

Uiteraard is het mogelijk om de artikelen door ons te laten bezorgen. Als u uw product gekozen heeft kunt u in het winkelmandje aangeven of u het zelf afhaalt of door ons wilt laten bezorgen. 

 

Bezorging en retour

Voor de levering van onze producten hebben we ons eigen feestteam die de spullen bij u thuis of op locatie komt bezorgen. Hieronder een overzicht van de kosten per stad of dorp. Voor de overige locaties berekenen wij een prijs op maat. In de webshop vindt u een hanidge tool waarmee u direct de kosten hiervan kunt bereknen. 

De Meern, Leidsche Rijn & Vleuten  €15

Utrecht Oost (Overvecht, Tuindorp, Voordorp) €25

Utrecht, Nieuwegein, Houten, Ijsselstein, Maarssen €20

Breukelen, Woerden, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Vianen €35

Transportkosten

De transportkosten bestaan uit een starttarief en een kilometerprijs. Het starttarief is € 7,50 incl. BTW. De verdere transportkosten bedragen € 0,50 per gereden kilometer. De kilometers worden als volgt berekend: 4x een enkele afstand vanaf postcode 3454 MX naar de postcode van het afleveradres (een retourrit voor het bezorgen van de spullen en een retourrit voor het ophalen van de spullen).

Zelf ophalen en terugbrengen

Uiteraard is het ook mogelijk om de materialen bij ons op te halen.Om voraf de mogelijkheden, beschikbaarheid en planning door te nemen kunt u contact met ons opnemen via Whatsapp, mail of telefoon. Wanneer u een bestelling plaatst en kiest voor de mogelijkheid zelf ophalen en terugbrangen zullen wij contact met u opnemen om een afspraak voor het ophalen en terugbrengen in te plannen.

 

Locatie

Feetje-huren.nl is gevestigd aan de rand van Utrecht naast de Meern en Leidsche Rijn. Zowel vanuit Utrecht als omliggende dorpen en steden is Feestje-huren.nl goed te bereiken. Klink hier om direct de locatie te bekijken op google maps

 

Veilig huren

Onze webshop is speciaal ontwikkeld voor het verhuur van ons materiaal. Het is heel eenvoudig aan te geven welk materiaal je wanneer nodig hebt. De website geeft altijd de actuele voorraad van artikelen weer, daarnaast zie je ook per artikel wat de bezorgmogelijkheden zijn. Meestal willen klanten producten één dag huren. Als je een product maar een dag nodig hebt wordt het de dag van te voren geleverd en de dag erna opgehaald, zo heb je de hele dag de materialen tot je beschikking. Uiteraard is het ook mogelijk om op de dag zelf de spullen te huren en op te halen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.