Chat with us,powered by LiveChat

Over ons

 

 

De “over ons” pagina. Altijd een leuke pagina om eens te bekijken wie nou eigenlijk achter het concept schuil gaat, en waarom.

 

Feestje-huren.nl is opgericht in januari 2018 door mijzelf, Mark Verhoeven. Niet perse omdat er nou een gapend gat in de markt is, partytenten, statafels, heaters, etc. zijn op vrij veel plekken te huur. Wel vind ik de wijze waarop het wordt aangeboden (functionaliteit van de website) niet altijd even bevredigend.

 

Feestje-huren.nl wil het makkelijk maken om materialen voor een feestje te huren. Ik heb gekozen voor een overzichtelijke website voorzien van een verhuurwebshop. Zo kan duidelijk worden aangegeven van wanneer tot wanneer u als klant wilt huren of u gebruik wilt maken van onze haal en breng service en, om het helemaal nog wat makkelijker te maken, kunt u kiezen voor de op- en afbouw door het gezellige feestteam. Om alvast in de stemming van het feestje te komen.

 

Als laatste wil ik mezelf ook nog even voorstellen. Als startende ondernemer van 31 jaar heb ik mijzelf voorgenomen om een bedrijf te starten dat kwalitatief hoogwaardige materialen verhuurt en deze met persoonlijke aandacht aan de klanten levert. Ik heb een brede achtergrond in de horeca waar service en kwaliteit voorop staan. Het zorgen voor de gasten en het faciliteren van de juiste voorzieningen die leiden tot een geslaagde avond staan hier hoog in het vaandel. Deze ervaring wil ik graag meenemen in mijn bedrijf.  Service met een glimlach, een positieve benadering en denken in uitdagingen in plaats van problemen.

 

Ik hoop dat ik u ooit eens van dienst mag zijn met het organiseren van een succesvol feestje. Want; “Een geslaagd feestje begint bij ons!”