Chat with us,powered by LiveChat

Veilig winkelen

Aan het online veilig winkelen besteed Feestje-huren.nl extra aandacht. Het heft daarom de keuze gemaakt om met enkele betrouwbare partners in ze te gaan om veiligheid te waarborgen en vertrouwen. 

Feestje-huren.nl heeft ervoor gekozen om haar online betalingen te laten verlopen via het betaalsysteem van Sisow. Sisow staat bekend om haar gecontroleerde en gecertificeerde betaalsystemen. 

Certificering en en vergunning

Sisow is door Currence, eigenaar van iDEAL, gecertificeerd als Collecting Payment Service Provider (CPSP). Recent is de certificering als Mandaat Service Provider (MSP) en heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank. Sisow voldoet aan de hoge eisen voor een integere en beheerste bedrijfsvoering. Dat gaat om zaken als:  klantacceptatie, monitoring (transacties en klanten), veiligheid, waarborging van privacy, waarborging van beschikbaarheid, enzovoort.

Tevens is onze webshop voorzien van een SSL Certificaat waardoor uw gegevens altijd via een beveiligde internetverbinding verstuurd worden. We zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 69892989