Chat with us,powered by LiveChat

Feestje bouwen

Bij Feestje-huren.nl kunt u zelf uw totale feestje bouwen. Of het nu voor een groot of klein gezelschap, verjaardag of en zakelijke aangelegenheid is, Feestje-huren levert wat u nodig heeft. 

Feestje-huren heeft voor u alvast wat voorwerk gedaan, dit maakt het geven van een feestje nog makkelijker! Binnen de categorie feestjes kunt u kiezen voor hoeveel personen u een feestje geeft. Aan de hand van onze berekeningen hebben wij voor u het basis assortiment voor een feestje geselecteerd. U bent voorzien van frisdrank, bier en wijn. Een koelkast en biertap. Één of meerdere statafels en het nodige glaswerk. 

Om uw feestje nou echt onvergetelijk te maken bouwt u uw eigen feestje. Bekijk onze diverse categorien en selecteer het gene dat u nodig heeft voor uw feest. Zo kunt u bijvoorbeeld een Easy up tent toevoegen. Deze tent heeft u binnen een mum van tijd opgezet en geeft direct een gezellige sfeer in de tuin. Zeker wanneer u ook een aantal gezellige Lampjes ophangt.

Mocht u wat extra geluid nodig hebben kunt u kiezen voor de speaker met accu op statief. Deze speaker is simpel te koppelen met bluetooth zodat u makkelijk uw favoriete Spotify lijst kunt afspelen op disco volume. 

Op deze manier stelt u makkelijk uw gehele feestje samen en kunt u zorgeloos gaan genieten van een fantastische dag!